BIÇAK BİLİMİ

Pişirme keyfi iyi bir bıçak ile başlar. Peki iyi bir bıçağın özellikleri nelerdir? Farklı durumlar için gerçekten farklı bıçaklara gerek var mı? Bıçaklar ile ilgili ilginizi çekecek pek çok bilgiyi bulabilirsiniz.

206x138 06 FIS Brotzeit 04

Fissler Küçük Bıçak Bilimi
Çok Amaçlı ve Spesifik Bıçaklar

Hiç bir bıçak aynı değildir. Uzunluğuna, genişliğine, kalınlığına ve keskin kenarına göre her bir bıçak özel olarak farklı bir amaca hizmet eder.

» Bıçak Bilimi

teaser types of knives 10

Bıçak Bilimi

Hangi bıçak hangi amaç için?

» daha fazlası

teaser marks of 10

Kalite Göstergeleri

Bunu nasıl anlarsınız?

» daha fazlası

teaser how to 10

Doğru Kesme 

Şefin bıçağı çok amaçlıdır. Bıçağın her noktası farklı bir spesifik kullanım için uygundur.

» daha fazlası




İLETİŞİM

Ürünlerimiz ile ilgili sorularınız, önerileriniz veya dilekleriniz var mı? Fissler Müşteri Hizmetleri size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

» iletişim

Bayİİ Arama