ADIM ADIM - BALIK FİLETO HAZIRLAMA

Eğer somon balığınızı kendiniz fileto haline getirmek isterseniz, doğru bıçağa yani (Profession grubundan) bir fileto bıçağına ihtiyacınız olacaktır. Esnek bıçağı balığın derisi ve kılçığı üzerinde rahatça çalışmanızı sağlayacaktır.

252x168 fisch step1 02

İlk önce balığın kafasının tam altından, kılçık boyunca çapraz bir kesik atın.

252x168 fisch step2 02

Sonra bıçağı etin altına sokun ve kuyruğa doğru itin, ve dikkatli şekilde eti kılçıktan ayırın.

252x168 fisch step3 02

Şimdi filetoyu derinin kenarına koyun. Kuyruğun yanından başlayarak, etini dikkatlice kılçığından ayırın. Eğer bir elinizle derinin uç kısmını sıkıca tutar ve bıçağın ucunu hafif eğimli olarak neredeyse cilde paralel biçimde iterseniz daha iyi olacaktır.

252x168 fisch step4 02

Son olarak, karındaki yağları çıkartın. Bu yağları fark etmeniz kolaydır çünkü renkleri daha açıktır. Şimdi filetonuz hazırdır.




İLETİŞİM

Ürünlerimiz ile ilgili sorularınız, önerileriniz veya dilekleriniz var mı? Fissler Müşteri Hizmetleri size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

» iletişim

Bayİİ Arama