AdIm adIm - SoğanlarI düzgün şekİlde kesmek

Soğanları küp şekilde kesmek için en uygun bıçak, Fissler Perfection grubundaki sebze bıçağı gibi bir sebze bıçağıdır.

252x168 zwiebel step1 02

Soğanın kabuğunu dikkatli şekilde çıkartın ve kökünden tepesine kadar ikiye bölün. Önemli: soğanın kökünü çıkartmayın! Soğanın yarısını, kesilmiş yüzü yukarı bakacak şekilde kesme tahtasının üzerine koyun. Elinizi kesmemeniz için bir ip ucu: Parmaklarınızı hafifçe eğin, ve parmak uçlarınızı soğanın üzerine yerleştirin. Böylece bıçak, parmaklarınızın alt kısmında kolayca hareket ettirilebilir.

252x168 zwiebel step2 02

Soğanı boylu boyunca şeritler halinde köküne kadar kesin ancak tamamen ayırmayın ve kökü tarafından bir arada tutulmasına izin verin.

252x168 zwiebel step3 02

Şimdi soğanı iki veya üç defa yatay olarak kökün yakınına kadar kesin. Yatay kesikler ne kadar fazla olursa, küpler de o kadar ince olacaktır.

252x168 zwiebel step4 02

Son olarak, soğanı dikey olarak kesin ve küplere ayırın.




İLETİŞİM

Ürünlerimiz ile ilgili sorularınız, önerileriniz veya dilekleriniz var mı? Fissler Müşteri Hizmetleri size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

» iletişim

Bayİİ Arama