AdIm adIm – Portakal dİlİmleme

İnce portakal dilimleri kesmek istiyorsanız sizin için en uygun bıçak (Passion grubundan) fileto bıçağıdır. Bu bıçağın esnek bıçak kısmı, portakalın yuvarlak şekline uyum sağlar ve mükemmel hassaslıkla çalışmanızı sağlar. Böylece çok az miktarda portakal boşa gitmiş olur.

252x128 Orange step1 02

İlk önce, portakalın içi görülecek kadar üst ve alt kısımdan kesin. Şimdi portakalı kesilmiş taraflarından biri üzerine koyun ve portakalın çevresinde kalan kabukları şeritler halinde soyun. Burada önemli olan beyaz kabuğun da tamamen soyulmuş olmasıdır.

252x128 Orange step2 02

Daha sonra, onları ayıran beyaz kabuk boyunca ayırmak suretiyle her bir dilimi çıkartın.

252x128 Orange step3 02

Portakal suyunu toplamak için ufak bir kap kullanın.




İLETİŞİM

Ürünlerimiz ile ilgili sorularınız, önerileriniz veya dilekleriniz var mı? Fissler Müşteri Hizmetleri size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

» iletişim

Bayİİ Arama