SAĞLIKLI ve NAZİK PİŞİRME

Fissler düdüklü tencereleri modern mutfaklar için idealdir. Yiyeceklerin nazik şekilde pişirilmesini sağlayarak sağlıklı beslenmenize imkan tanır. Oksijen tencerenin içerisinden çıkartılır ve pişirme süreleri kısalır ve böylece yiyeceklerin vitaminleri, mineralleri, besin maddeleri ve aromaları korunmuş olur.

Bu, düdüklü tencereleri özellikle vitamin ve besin maddeleri açısından zengin yiyecekleri pişirmek için uygun kılmaktadır.

Tabii ki aynı zamanda yemekler ve et yemekleri için pişirme süresini kısaltmak için de çok iyi bir yöntemdir. Düdüklü tencere ile pişirilemeyecek neredeyse hiç bir yiyecek yoktur. Çorbalar, haşlamalar, et, balık, sebzeler, prinç ve patates çok iyi sonuçlar verir ve düdüklü tencerenizi aynı zamanda pişirme, rostolamak, haşlamak, buharlamak ve  kısık ateşte pişirmek için de kullanabilirsiniz.

Grafik, düdüklü tencere ile pişirildiklerinde belirli yiyeceklerde ne kadar C vitamini tutulduğunu göstermektedir. (C Vitamini /100g)

fissler infographic 12
Nutrients and vitamins

Besin maddeleri ve vitaminler

Yiyeceklerimizin besin değerleri özellikle dengeli beslenme için önemlidir. Besin değeri vitamin ve minerallerin, yiyeceğin enerji içeriğine (kJ) olan oranıdır. 

Sebzeler, salatalar ve meyveler en yüksek besin değerine sahiplerdir. Onların ardından yağsız et, tam tahıllı ürünler ve düşük yağlı tavuk ve tavuk ürünleri gelir. Düdüklü tencerede pişirilen yiyeceklerin yüksek besin değeri vardır.




İLETİŞİM

Ürünlerimiz ile ilgili sorularınız, önerileriniz veya dilekleriniz var mı? Fissler Müşteri Hizmetleri size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

» iletişim

Bayİİ Arama