BAKIM VE TEMİZLEME

Ürünün ömrünü uzatmak için elde yıkayın
Fissler yüksek kaliteli ürünlerinin elde yıkanmasını önermektedir. Bıçakların, az miktarda bulaşık deterjanı ile suyun altında yıkanması ve (bıçak omurgasından kesme kenarına doğru) dikkatli şekilde kurulanması, aşınmayı önlemek için yeterlidir.

Keskin bıçak ile işler daha güvenli ve basit
Her bıçak zaman içerisinde daha az keskin hale gelir. Bıçağın düzenli olarak yeniden keskinleştirilmesi gerekir çünkü keskin bıçak kör bıçaktan daha güvenlidir. Çünkü, elinize yorgunluk vermeden yiyecekleri çok daha kolay şekilde kesebilir.

Bileme sistemleri

Fissler, bıçaklarınızı keskinleştirmek için bir bileme çeliği kullanmanızı önermektedir. Bileme çeliğini vücudunuzdan bir kol uzaklığında tutun. Bilemek için, bıçağı bir kaç defa bileme çeliği boyunca çekin. Ucundan kenarına kadar her iki tarafını sürtün. Bunu yaparken bıçağın bileme çeliğine 20 derecelik bir açıda dik olması gerekir.